Kreditupplysningar som speglar verkligheten!

Om Decidas

Sveriges modernaste kreditupplysningsföretag

Och nyaste..

Det måste gå att göra bättre. Ungefär så gick tankarna vad gäller kreditupplysning i Alektumkoncernen, och under 2007 gjorde man det många andra funderat på men inte fullföljt. Man grundade ett alldeles nytt kreditupplysningsföretag med namnet Decidas Info AB.

Under gemensam ledning av Jörgen Köster (med förflutet inom internationell kreditupplysning sedan 1980-talet) och Gunnar Bidås (med förflutet inom portföljhantering av konsumentfordringar) importerades SPAR-data för alla svenskar över 16 års ålder, deklarationer, betalningsanmärkningar mm in i en modern databasmiljö och man utvecklade allt ifrån helt egna sökmotorer för personidentifiering och system för dynamisk hantering av kreditscoring och algoritmer till alla yttre tjänster.

Genom att ha grundlig kontroll över systemen, och ha dem väl ihopsatta i de modernaste utvecklings- och driftmiljö så finns en god plattform för fortsatt utveckling. År 2009 levererades den första kreditupplysningen och vi fick ett varmt välkomnande på marknaden.

Vi är en del av Alektumkoncernen

Alektumkoncernen består av Alektum Inkasso med dotterbolag i de flesta europeiska länder, faktura- och finansieringsbolaget JI Finance, inkassobolaget Jurist & Inkasso, call centret Nya VM Media, delgivningsbolaget Aktiv Delgivning samt print- och distributionsföretaget Exend Logistics.

Vår ambition inom koncernen är att kunna hjälpa dig som kund på många plan, alltifrån telefonkampanjer, utskick, kreditbedömning, reskontrahantering, finansering och allting som rör hantering av förfallna fordringar.

Vill du läsa mer om Alektumkoncernen?

Här finner du länkar till några av bolagen inom Alektum Koncernen

Alektum Inkasso
Jurist & Inkasso
Law & Solution
JI Finance
Nya VM Media
Aktiv Delgivning

Bookmark and Share

Värdekalkylator

Värdekalkylator

Med hjälp av tre enkla steg i vår värdekalkylator kan vi visa dig hur du kan sälja till fler kunder och öka din lönsamhet.

Läs mer..
Frågor och svar Spärra kreditupplysning