Kreditupplysningar som speglar verkligheten!

Manuella sökningar

Behöver du snabb tillgång till att göra kreditupplysningar på internet?

Med vår sökmotor kan du få fram personinformation baserat på vad du känner till om personen, t ex namn, adress, kön, telefonnummer och ålder

Manuella sökningar

Via vår hemsida kan man söka på personer och ta kreditupplysning direkt på skärmen. Med vår sökmotor kan du få fram personinformation baserat på vad du känner till om personen, t ex personnummer, namn, adress, kön, telefonnummer och ålder. Systemet bygger på ljudmässig liknelse och toleransalgoritm vid felstavningar samt annan logik. Det gör sökningen enkel och snabb för dig som användare. Du kan även ta en kreditupplysning på en person och få presenterat kreditbedömning och kreditgräns.

Vi har marknadens bästa sökmotor

Vi har marknadens bästa sökmotor som med hög träffsäkerhet identifierar adress- och personuppgifter. Det gör att du, vid sidan av den kundökning våra vassa kreditupplysningstjänster medför, får ännu fler kunder att sälja till. Dessutom håller vi dina kundregister uppdaterade. Det gör att du kan bli ännu bättre på att vårda de kundrelationer du redan har.

Bookmark and Share

Värdekalkylator

Värdekalkylator

Med hjälp av tre enkla steg i vår värdekalkylator kan vi visa dig hur du kan sälja till fler kunder och öka din lönsamhet.

Läs mer..

Följ oss på twitter

Frågor och svar Spärra kreditupplysning