Kreditupplysningar som speglar verkligheten!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder både paket- och skräddarsydda lösningar

Våra upplysningstjänster innefattar allt du behöver för att
hålla ditt kundregister levande och välja ut rätt kunder att göra affärer med.

Erbjudandet presenteras här i sin helhet men du kan också köpa upplysningstjänster styckvis eller kontakta oss för en skräddarsydd lösning. Våra upplysningstjänster använder sig av avancerade databaslösningar baserade på den absolut senaste tekniken. Det gör att vi kan anpassa funktionaliteten efter dina behov och enkelt integrera med dina system. Välj själv om vi ska kommunicera via vår filtjänst, manuella sökningar eller integration av webservice mellan ditt och vårt system.

Vår betalningsmodell är enkel

Du betalar bara för de uppgifter du har nytta av. Om du ber oss att uppdatera ditt kundregister betalar du bara för de personer vi har fått fram. Ingenting annat. Det gör att du aldrig behöver dra dig för att använda våra upplysningstjänster.

Vår metod är enkel

Vår metod är enkel och kan bli anpassat efter ditt behov, här ser ni vår grundmodell steg 1 - 3.

1

Uppdatera kundregister

Uppdatera undregister

Visste du att 1,5 miljoner svenskar byter adress varje år? Eller att 100 000 avlider varje år?

Ett väl uppdaterat kundregister är nödvändigt för god försäljning och kundvård. Decidas har ett väldigt träffsäkert system för adressuppdatering och personnummersättning. Det gör att du exempelvis kan få fram uppgifter om en person som har fyllt i en kupong slarvigt.

2

Undersök betalningsförmåga

Undersök betalningsförmåga

Många företag använder alldeles för trubbiga verktyg för kreditprövning, och stänger därmed ute kunder i onödan.

Vi erbjuder dig en skräddarsydd lösning och för att ta fram en kreditmall som passar just ditt företag. Inte så snäv att du väljer bort bra kunder, inte så snäll att du förlorar pengar i onödan. Ett väl uppdaterat kundregister är nödvändigt för god försäljning och kundvård.

3

Följ upp och revidera

Följ upp och revidera

Vi hjälper dig att gå igenom hur bra dina kunder är på att betala och bevakar förändringar i din kundstock som adressbyten och betalnings- förmåga.

Informationen används sedan som underlag när vi tillsammans utvärderar och justerar din kreditmall.

Bookmark and Share

Värdekalkylator

Värdekalkylator

Med hjälp av tre enkla steg i vår värdekalkylator kan vi visa dig hur du kan sälja till fler kunder och öka din lönsamhet.

Läs mer..
Frågor och svar Spärra kreditupplysning